Teambuilding genom matlagning

Samla lednings-/personalgruppen till en inspirationsfylld kväll.
Detta i syfte att stärka medarbetarnas och företagets identitet.

Var:  Restaurang matsmak, Drakegatan 1 (Gårda) i centrala Göteborg
När:  Vardagskvällar ca kl. 18.00-22.30

Teori:
Vi inleder kvällen i ett av konferensrummen med att Frivolten, Agneta Callin & Bertil L Eliason, under 1 timme presenterar några aktuella och användbara idéer för chefer och medarbetare. Vi ger lite olika perspektiv på betydelsen av team, kommunikation och ledarskap mm

Praktik:
Vi flyttar till restaurangköket där vi praktiserar våra nyvunna kunskaper genom att laga middag tillsammans, under ledning av Köksmästare Mikael Sande. Vi kallar det ”Kock & Vänner”
Arbetet i ett kök är ett bra exempel på såväl ledarskap som laganda. Någon måste ta ansvar för helheten och menyn men resultatet är lika mycket beroende av ledarens förmåga att kommunicera och engagera som av ett fungerande lagarbete och enskilda individers kompetens & förmåga att bidra under tidspress.

Programalternativ

Såsskola
Köket har förberett maten, ni lagar såserna)
1.195 kr p.p

Matlagning
Från havens djup (2-rätters fiskmeny)
1.595 kr p.p.

eller

Från skogens skafferi (2-rätters köttmeny) 1.495 kr p.p.

Programskiss:
Mikael berättar om mat & smak, ger lite tips, berättar om menyn och delar in deltagarna i grupper.
Maten tillagas under kockarnas överseende. Matlagningspasset brukar vara i ca 1,5 tim

Middagen serveras. Vi tar hand om uppläggning, servis … och disk (men de deltagare som önskar vara med ”bakom kulisserna” för att t.ex. lägga upp maten är förstås välkomna ut i köket)

Arrangörer: Frivolten & Restaurang matsmak

Priserna är exkl. moms. Minsta antalet deltagare: 10

I priset ingår: Teoripass med litteratur – Matlagningspass och middag samt en välkomstdrink. Middagsdryckerna tillkommer.
Meddela ev. matallergier till frivolten@telia.com, senast 1 vecka före aktivitet.

Intresseanmälan:

Anmäl intresse för teambuilding via matlagning via vårt kontaktformulär (klicka här)

»» Utskriftsvänlig sida (klicka här)